В края на месец май Аиша Къри, съпругата на баскетболиста

...
В края на месец май Аиша Къри, съпругата на баскетболиста
Коментари Харесай

Как Аиша Къри е станала толкова секси

В края на месец май Аиша Къри , брачната половинка на баскетболиста Стеф Къри, изненада всичките си почитатели с две свои фотоси, които разгласява в Instagram.
 Аиша Къри и по какъв начин брачната половинка на Стеф Къри е влезнала във форма
Несигурностите на една секси звездна майка

Аиша Къри е секси мамче

На тях се вижда по какъв начин няколкото месеца тренировки и вярно хранене са я преобразили и е станала по-секси от всеки път. Тогава тя даде обещание, че ще продължи да споделя от опита, който е натрупала. И към този момент го прави.

Аиша Къри разгласява две нови свои фотоси, които още веднъж ни демонстрират какви резултати е постигнала. Под тях майката на три деца написа, че е почнала да тренира, тъй като е желала да бъде здрава както за себе си, по този начин и за хората, които разчитат на нея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ayesha Curry (@ayeshacurry) на Юли 7, 2020 в 10:51 PDT

За госпожа Къри е било значимо обаче да го направи по комфортен за нея метод, тъй като не е желала тренировките да я откъсват от живота и отговорностите ѝ, а да се напасват с тях.

Аиша написа още, че ненавижда думата баланс, тъй като не мисли, че има формула, която да сработи за всеки един човек. В нейния случай тя просто е намерила метод да вмъкне някои здравословни привички в всекидневието си, без да го трансформира радикално.
 Тренировка у дома за дами - по какъв начин да останем секси макар карантината
Домашните тренировки за дами - когато и карантината е секси

Да, и мъжете могат да гледат или да се причислят

Това включва къси 10-минутни тренировки и приготвянето на бързи, само че здравословни предписания. От поста излиза наяве, че Аиша Къри е влезнала в партньорство с Fitbit, а посредством тяхното приложение ще споделя съответни тренировки и предписания, които са ѝ помогнали да влезе във форма.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР