В края на месец май Адриан напусна продукцията на Нова

...
В края на месец май Адриан напусна продукцията на Нова
Коментари Харесай

Марио от София ден и нощ даде втори шанс на любовта, след като се скара с брат си

В края на месец май Адриан напусна продукцията на Нова по лично предпочитание, а зад решението му стояло предложение на брат му, който му заречен по-добра работа в Съединени американски щати. Идеята била Зурков да оказва помощ в ръководенето на трите фитнес зали в Маями, Вирджиния и Мериленд.

Двамата почнали добре, само че след това връзките им почнали да охладняват, защото всеки гледал в паничката на другия, Екранният Марио не издържал на напрежението и решил да остави още веднъж бизнеса в ръцете на брат си, макар ясната визия, че няма да получава заплата идващите месеци. Зрителите на сериала са извънредно удовлетворени от развоя на историята, тъй като още веднъж ще могат да гледат любимеца си, без значение дали това ще се случи в сериала или някой ефирен сериал, написа „ Телеграф “.

Със завръщането си Зурков е дал втори късмет на връзката си с Таня Дешева, посочена за двойничка на Николета Лозанова. Фенове подозират, че те не са се разделяли или в случай че това е станало са били правилни един на различен макар дистанцията.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР