В края на март adidas Running представи еволюиралия AlphaBOUNCE Beyond

...
В края на март adidas Running представи еволюиралия AlphaBOUNCE Beyond
Коментари Харесай

Бейл, Вожняцки и Хардън представиха AlphaBOUNCE Beyond

В края на март adidas Running показа еволюиралия AlphaBOUNCE Beyond – контур, основан да разреши на спортистите да надскочат личния си капацитет и да изживеят показване без ограничавания.

Сливайки напредничав дизайн, функционалност и хармония, силуетът е планиран за спортистите, които преобладават играта и употребяват бягането като инструмент за подготовка, с цел да бъдат най-хубавите на игрището. За да ознаменува това и провокира Алфа спортистите да включат повече тичане в техните тренировки, с цел да показват превъзходството си, adidas Running сътвори акцията Run The Game. Втората част от изпълненото със звезди лансиране показва най-елитните спортисти на adidas, в това число футболиста на Реал (Мадрид) Гарет Бейл, международната номер 1 в тениса и първенец на Australian Open 2018 Каролин Вожняцки, три пъти участвалия в тима на звездите на Съединени американски щати бас кетболист Деймиън Лилард, баскетболиста на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън и флай-халфа на ръгби тима Ал Блекс Бюдън Барет.



Шампионката от Australian Open 2018 Каролин Вожняцки се изрече ласкаво за новия модел: “Бягането е в центъра на моето придвижване и нещото, което ми дава преимущество, когато се състезавам. Включвайки повече тичане в тренировките ми отвън корта, виждам смяната в представянето си в деня на мача. С AlphaBOUNCE Beyond се усещам уверена, че съм упражнявала по метод, който ще ми помогне да управлявам играта в най-важните моменти. “

Проектирани за мощ, скорост и възстановяване на общата кондиция, AlphaBOUNCE Beyond включват най-иновативните технологии на adidas, които в композиция обезпечават три основни изгоди за спортистите: нагласяване, чувство и преход.



Прилягането е обезпечено с помощта на горната част от FORGED Mesh, дишаща мрежа, проектирана с в допълнение подсилени зони, основани благодарение на технологията Aramis и осигуряващи динамична поддръжка и непоклатимост при линейни и странични придвижвания.

Подобреното чувство е реализирано посредством Stretched BOUNCE Midsole, лека подметка от материала EVA, която е проектирана да подкрепя придвижването във всяка посока. Системата Extended Heel Support обгръща петата и междинната част на стъпалото за нараснала непоклатимост и чувство за фиксиране още с първата стъпка.

Максималният преход е реализиран посредством външната част на подметката от гума Continental™, която обезпечава на спортистите изключителна устойчивост на изхабяване, в добавка на първокласното сцепление на мокри и сухи повърхности. Това разрешава на спортистите да бъдат постоянни по време на промяна на темпото и посоката по време на игра.

Новият модел AlphaBOUNCE Beyond може да бъде открит в магазините на Sport Depot и онлайн на www.sportdepot.bg/adidas.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР