В края на лятото спортните Живей Активно! емоции ще вдигнат

...
В края на лятото спортните Живей Активно! емоции ще вдигнат
Коментари Харесай

Пловдив спортува е танцува с неизчерпаемата енергия на ЖИВЕЙ АКТИВНО!

В края на лятото спортните Живей Активно! страсти ще вдигнат градуса в Града под тепетата. Множество нови провокации са подготвили Нестле, Министерство на младежта и спорта и Община Пловдив, дружно със плеяда от обичани български звезди и 20 локални спортни клуба. На 17 септември второто пловдивско издание на най-мащабната самодейност за уравновесено хранене и деен метод на живот ще раздруса целия град.
В 11:00 ч. пред Военния клуб феновете на рисковото каране на велосипед в градска среда ще могат да се включат в NESCAFE байк-фест. Множество демонстрации и провокации на две колела чакат феновете на велосипеда. Специално построен маршрут ще води колоездачите по пътя към най-освежаващата лятна напитка – Nescafe Frаppe.
На баскетболното игрище пред Младежкия център на Гребна база Тити Папазов и Цонка Вайсилова ще провеждат баскетболен шампионат по забивки, с цел да се заредим с сила и да надскочим себе си. Всеки искащ може да провокира себе си и да влезе в конкуренцията. Добро въодушевление, звездни забивки и доста дарове чакат всички дребни и огромни баскетболисти.

В 10:00 ч. в парк „ Лаута “ PURINA®, дружно с професионалния треньор Асен Аролски от AATraining и хип-хоп изпълнителят Играта, ще провеждат първия пловдивски Живей Активно! маратон за кучета и техните стопани. Трасето с дължина 1,5 км е уместно както за опитни спринтьори, по този начин и за начинаещи.
Специално за пловдивчани в 18:00 ч. от сцената пред Военния клуб ще прозвучат едни от най-обичаните и съвременни шлагери. DARA, Кристиан Костов и Pavell & Venci Venc` ще вдигнат адреналина на макс, а преди този момент - в 17:00 ч., почитателите на дейния метод на живот ще загреят с наелектризираща зумба.
В началото на годината динамичното дуо Pavell & Venci Venc` дадоха заричане на почитателите на самодейността ЖИВЕЙ АКТИВНО!, че в последното огромно събитие за тази година ще провокират на двубой огромните спортни звезди, другари на самодейността. Епичният конфликт ще се състои тъкмо в Пловдив. Отново в неделя в 13:00 ч. Pavell & Venci Venc` ще влязат в яростна конкуренция с спортните митове, отпред с Йордан Йовчев, по време на първото проведено звездно съревнование с драконови лодки на Гребния канал.
На финала на огромния състезателен празник, който ще зареди Пловдив с положителна сила, в обичайна лотария ще бъдат раздадени колела, спортни раници и доста други награди на най-активните късметлии, с цел да продължат дейния си метод на живот през цялата година.
Повече информация за събитието и интензивностите могат да бъдат открити на Фейсбук страницата на ЖИВЕЙ АКТИВНО! и на: http://www.jiveiaktivno.bg/.

За ЖИВЕЙ АКТИВНО!
Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! се организира годишно към този момент 12 години и е част от цялостната стратегия за разпространение на уравновесеното хранене и дейния метод на живот на Нестле България – най-голямата хранителна компания в страната. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! от ден на ден се разраства и от ден на ден хора вземат участие в акцията, привлечени от концепцията да спортуват, да се движат и да бъдат дейни в името на здравословния метод на живот и уравновесеното хранене. Последователите на Живей Активно! са се присъединили в над 35 разнообразни спортни и над 20 танцови дисциплини, раздадени са близо 250 000 тениски и шапки, а брандираните площи с логото на акцията са тройно повече от площта на Националния стадион „ Васил Левски”. Над 300 000 българи са взели присъединяване в другите интензивности в страната и са се забавлявали дружно с едни от най-популярните български спортисти и звезди.
През последните 12 години самодейността даде опция на българите да спортуват, да се движат и да се забавляват дружно с едни от най-обичаните спортни звезди. 50 от най-големите спортни звезди на България са се присъединили, измежду които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Сани Жекова, Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и доста други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР