В края на изминалата седмица специалисти на ЕНЕРГО-ПРО посетиха десетокласници

...
В края на изминалата седмица специалисти на ЕНЕРГО-ПРО посетиха десетокласници
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО проведе обучение „Пътят на тока до дома“ на ученици в СУ „Васил Левски“ в Девня


В края на миналата седмица експерти на ЕНЕРГО-ПРО посетиха десетокласници от специалността “Електрообзавеждане на производството “ и „ Автоматизация на непрекъснати производства “ в СУ „ Васил Левски “, град Девня. Целта на визитата беше учениците да се срещнат с електроенергийната система под формата на образование „ Пътят на тока до дома “, с следваща опция да зададат своите въпроси по тематиката.

 

Иван Иванов, дълготраен инструктор в Учебния център на компанията, направи преглед на енергийната система, като с презентация изясни детайлите и оборудванията от електроразпределителната мрежа. По време на образованието беше употребен и авансово квалифициран от учениците и техния класен началник макет на електроенергийната система, благодарение на който инструкторът показа информацията по наличен и понятен метод.



С направения макет учениците от девненското учебно заведение възнамеряват да вземат участие в съревнование по-късно през месеца на тематика „ Енергетиката и ние “, проведено от Техническия университет във Варна. Проведеното от ЕНЕРГО-ПРО образование обогати знанията на учениците и ще им даде убеденост при присъединяване в конкуренцията.

 

Посещението беше съчетано и с диалог на експерти човешки запаси в ЕНЕРГО-ПРО с управлението на учебното заведение, по време на който бяха разисквани опциите за бъдещи взаимни планове и съдействие.

 

 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР