В края на историческото си посещение в Крумовград премиерът даде

...
В края на историческото си посещение в Крумовград премиерът даде
Коментари Харесай

Крумовград - Албена

В края на историческото си посещаване в Крумовград министър председателят даде в придвижване нервозен брифинг, в който по табиет се накара на публицистите: " Ще се научите да питате значими неща! " А не тъпотии като кой какво писал в " Политико ", по кое време Пламен Георгиев стана посланик и в кой сектор на Европейска комисия ще складираме Мария Габриел. 

" Извинявайте, че по този начин ви приказвам - любезен както постоянно, продума министър председателят, - само че ми омръзна от жълтите ви вести и измислиците на този и оня, които ме карате да разясня! "

След като се накара и доозадачи публицистите с прозрението, че сектор " Земеделие " в Европейска комисия е безинтересен ( " там парите са разпределени ясно и тъкмо, какво ще направиш там!?... " ), министър-председателят се ускори да се гмурне в джипката, само че остана още минута, с цел да се скара и на Горанов да не върви по гайдата на публицистите, щото след това ще покажат по малкия екран това, а не колосалните триумфи на ръководството и разкриването на работни места.

Горанов таман беше стигнал до прозрението, че санкцията на Национална агенция за приходите за изтеклите персонални данни " няма да се отрази на бюджета, а ще се отрази на ориста на тези терористи, които нападнаха системата " ; тъкмо изясни, че повече оставки в Национална агенция за приходите не са нужни, когато министър председателят викна иззад гърба му: " Горанов, за милиард инвестиция няма да моем да я забележим тази вечер (по телевизията), а ше пуснат това, знаеш ги! "

" Нищо, знам! " - отговори Горанов. 

" Знаеш какво им е казано. Затова ни разпитват за друго - продължи изобличенията Борисов, - с цел да няма за инвестицията! "

Изгубил самообладание, министър председателят се върна при публицистите, изясни по какъв начин са нещата, събра си антуража и отпраши за Албена да означи в зона на комфорт 50-годишнината на курорта и да се попохвали малко с вложения в напредък, " Хемус " в градеж и стопанска система в разгар.

Рали " Местни избори " продължава, джипката води с една обиколка на България. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР