В края на годината се очаква почетният председател на ДПС

...
В края на годината се очаква почетният председател на ДПС
Коментари Харесай

Камен Костадинов: Ахмед Доган не се меси в политическо дребнотемие

В края на годината се чака почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган да направи обичайното си слово пред висшите членове на политическата мощ. Това съобщи пред Би Ти Ви някогашният народен представител от партията и член на оперативното бюро Камен Костадинов. Той добави, че словото ще бъде единствено едно от многото събития, отдадени на 30-годишнината от основаването на Движение за права и свободи.

По думите на Костадинов Доган е " в прелестна кондиция и положително здраве ". Двамата постоянно се виждали, като употребявали времето да приказват по житейски тематики, а не за политика.

" Разговаряме по метафизичен тематики. Той не се меси в съответното политическо дребнотемие. Неговите слова в края на годината маркират бъдещето на страната и района ", сподели още Костадинов.

Той посочи, че няма да се кандидатира за ръководител на партията. Изборът на водач на Движение за права и свободи ще стане на 26 април. Според него актуалният ръководител Мустафа Карадайъ си прави добре работата. Освен това има доверието на членовете на партията. " Като вървят нещата, не се вършат смени в тима ", сподели още той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР