В края на годината офисът на НАП в Сливен провежда

...
В края на годината офисът на НАП в Сливен провежда
Коментари Харесай

НАП Сливен анкетира клиентите си за нивото на обслужване

В края на годината офисът на Национална агенция за приходите в Сливен организира анкета със своите клиенти за равнището на обслужване. Проучването се организира с анкетна карта, която се дава в салона за обслужване на Национална агенция за приходите в Сливен.

На всички клиенти на администрацията е предоставена опция свободно и изцяло анонимно да изразят своето мнение, като попълнят анкетната карта и я слагат в кутията за отзиви, оферти и мнения, която се намира директно до входа на офиса.

Целта на анкетата е посредством съответни въпроси и опция за лесни, само че ясни отговори, да се дефинира цялостното равнище на обслужване на клиентите на приходната администрация в Сливен. В осемте въпроса са обхванати времето и качеството на полученото обслужване, методът на приемане на информация, проявеното от чиновниците ниво на професионализъм и подготвеност за подпомагане, и рекомендации за усъвършенствания.

" Обратната връзка от клиентите е доста значима за нас, с цел да се мери потребителската задоволеност и да се разпознават области за усъвършенстване в процеса на административно обслужване, с цел да улесним процеса по съблюдаване на данъчното и осигурителното законодателство ", изяснява шефът на офиса на Национална агенция за приходите в Сливен Петко Дюлгеров.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР