В края на годината няма как да избягаме от разносметката

...
В края на годината няма как да избягаме от разносметката
Коментари Харесай

Целите, които всяка жена си заслужава да преследва през 2019

В края на годината няма по какъв начин да избягаме от разносметката за миналите месеци и да помислим какво можем да променим към по-добро.

А няма нищо по-хубаво и мотивиращо от това да си набележиш цели, които са изцяло действителни и постижими. Днес набелязваме няколко неща, които са изпълними и биха създали живота на всяка жена по-добър.

Вдъхновете се и действайте, девойки!

Започнете да учите нов език
Това е нещо, което ще ви направи по-конкурентни и ще разшири хоризонтите ви. проучете кои езици са най-търсени сега и пробвайте, като дори не е наложително да харчите пари за това – онлайн може да си намерите задоволително системи за самообразование за събаряне.

Направете проект за икономисване
Независимо какви са приходите ви, все има някакъв непотребен разход, от който да се откажете. Започнете да ходите повече пешком, спрете/ намалете цигарите и/ или излизанията в петък, пестете от маникюр и коафьор – каквото и да е, само че си поставете някаква цел и заделяйте пари за нея съгласно опциите си. Може да е предварително погашение на заема или просто хубаво палто. Но чувството за цел и удовлетворението след това си костват, повярвайте.

Погрижете се за тялото си
Не приказваме за диети! Става дума за това да обикнете тялото си и да му отделяте време. Това е единственото тяло, което ще имате до края на живота си. Помислете за всички прелестни неща, за които ви служи. Намерете време за спорт, правете си разтривки със суха четка, нанасяйте богати масла за тяло. Всичко това ще усъвършенства неимоверно доста самочувствието ви.

Четете повече
Четенето е един от най-невероятните и в същото време налични способи да станем по-интелигентни, да подобрим културата си, да развием емпатията си, както и професионалните си умения. Четете повече. Ако не всеки ден, то през ден-два отделяйте по половин час за това. И не се ограничавайте единствено с един род.

Излезте от мрежата
Намалете времето, което прекарвате онлайн. Безцелното ровене в обществените мрежи и гледането на смешни видеа в YouTube може да бъде пристрастяващо и да стартира да изяжда скъпо време, което другояче може да посветите на бизките си хора или да се самоусъвършенствате. Поставете си за цел да излизате от мрежата за по-дълго време. Вечер след работа и през уикендите ограничете до най-малко потреблението на смарт телефона си. Обещаваме ви, че това единствено по себе си ще направи живота ви по-добър.

Действайте на правилото на веригата
Всеки човек има отговорности, които не са му приятни. Ако ви виси нещо такова на главата, не отлагайте, а се справяйте на правилото на веригата. Не очаквайте да отхвърлите цялата работа едновременно, а всеки ден й отделяйте по 20-30 минути. Ще видите, че за няколко седмици резултатът ще е изумителен. Това не е доста време в границите на деня и няма да ви уплаши. Но дълготрайно ще имате осезателен прогрес. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР