В края на годината холивудският ерген Брад Пит направи новата

...
В края на годината холивудският ерген Брад Пит направи новата
Коментари Харесай

Новата на Брад Пит възмути феновете (Защо Инес де Рамон не се хареса – Снимки)

В края на годината холивудският ерген Брад Пит направи новата си връзка обществено притежание. След несполучливия разказ с Никол Потуралски и безобидния флирт с Емили Ратайковски, Инес де Рамон съумя да грабне сърцето на носителя на Оскар. Тя е известна в Холивуд като специалист по хранене и персонален здравен треньор, който   поучава инфлуенсъри да водят по-здравословен живот.

Все още не е известно по какъв начин двойката се е срещнала, нищо чудно Брад благодарение на Рамон да е да е желал да усъвършенства метода си на живот и в крайна  сметка дамата да е излекувала разрушеното му сърце след скандалния бракоразвод с Джоли.

Както постоянно се случва приятелките на звездите се снабдяват със статут на звезди. Това се случи и с Инес, която към този момент е следена на всички места от кореспонденти и фотографи. Сега обаче появяването на Инес много разстрои почитателите. И те не харесаха външния й тип.

Де Рамон бе изловена на елементарна разходка в Лос Анджелис до момента в който приказва по телефона. Тя бе облечена с дънки, бяла тениска и кашмирена жилетка – изцяло небрежна визия. През целия си диалог  новата на Пит не изпусна цигарата, която държеше в ръка.

А това е повече от необичайно за човек, чиято специалност е да наставлява клиентите си на здравословен метод на живот.Сякаш поради главозамайващата си връзка си с артист от звездна големина се е отказала от директните си отговорности? И не съблюдава общоприетите правила като това с битката срещу тютюнопушенето.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР