В края на февруари на български език излезе полезна и

...
В края на февруари на български език излезе полезна и
Коментари Харесай

"Чудото кожа" на д-р Яел Адлер

В края на февруари на български език излезе потребна и в същото време увлекателно написана книга, отдадена на кожата. Авторката на " Чудото кожа " е лекар Яел Адлер, немска дерматоложка, лекар на медицинските науки. Завършила е медицина във Франкфуртския университет, а сега е един от ръководителите на Център за кожни и венерически болести и лазерна медицина в Берлин.

Нейната цел е хората да извърнат внимание на най-големия орган, който имат, а точно кожата, площта й е към два квадратни метра. Книгата изяснява на наличен език устройството и служните функциит, които извършва кожата. Не не помни да обърне внимание и на метода, по който възприемаме кожата си, обръщайки се към езика: " Има дни, в които " не се усещаме добре в кожата си ", " излизане от кожата ", " дебелокожие " " да ти настръхне кожата " и други

Адлер демонстрира по какъв начин дерматологичните проблеми са индикация за нравствен проблем, за стрес, за липса на психологично равновесие или за положението на вътрешните органи и питателните ни привички.
Издателство " Колибри ", превод Лазарина Чернокожева, цена: 18 лева

Читателите на " Дневник " могат да поръчат книгата с 10% отстъпка от цената в Ozone.bg при въвеждане на код Dnevnik10. Поръчайте книгата тук.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Книги (123)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР