В края на есенния дял настроението в Берое е минорно.

...
В края на есенния дял настроението в Берое е минорно.
Коментари Харесай

Берое има да си връща на Царско село

В края на есенния дял настроението в Берое е минорно. Треньорската рокада не докара до предстоящото бързо стабилизиране в представянето на отбора и резултатите са, меко казано, незадоволителни. Заралии отпаднаха от Купата на България, а в efbet Лига изпаднаха от първата шестица. Преди седмица тимът загуби Битката за Тракия против Ботев (Пловдив) и заема 8-о място в класирането. Домакинството на Царско село е добра опция футболистите на Димитър Димитров да се върнат към успехите и в това време да си отмъстят на новака в елита за провалянето с 1:2 при започване на сезона.

Царско село също е в неприятна форма. В последните си 4 мача съставът на Никола Спасов позволи три загуби и взе точка единствено в семейството на Етър, когато стигна до 2:2 с два късни гола. " Царете " са 12-и в подреждането, а след тях са единствено Ботев (Враца) и Витоша (Бистрица). Отборът обаче е спечелил съвсем половината от актива си на непознат терен и сигурно няма да се даде без пердах в Стара Загора.

Любопитно ще е опълчването сред Димитър Димитров-Херо и неговия наследник Виктор Димитров, който е асистент на Никола Спасов в Царско село. " Ще бъде прочувствено, само че се надявам аз да изляза краен победител. До момента постоянно съм подкрепял тимовете на татко ми, само че в този случай съм задължен да пазя ползите на Царско село ", показа Димитров-младши.

За Берое няма да играе осъденият Педро Еуженио, само че след изтърпяна глоба в групата се завърна Иван Минчев. Атаката ще води Мартин Камбуров, подкрепян от Юлиан Ненов, Ибрахима Конте и Рубен Бригидо.

В състава на Царско село с травма е Мартин Димитров. Новият бразилец Шарлестон Силва дос Сантос получи картотека и ще бъде разполагаем на Никола Спасов, само че евентуално ще остане на пейката. В предни позиции за гостите ще започва Венцислав Христов.

Двубоят под Аязмото стартира в 12:00 часа, а рефер ще е Николай Йорданов.

efbet Лига - 20 кръг:

БЕРОЕ - ЦАРСКО СЕЛО

Вероятни сформира:

БЕРОЕ (4-2-3-1): Перниш; Желев, Бандаловски, Г. Ангелов, А. Василев; Цветков, Меледже; Ненов, Конте, Бригидо; М. Камбуров
Старши треньор: Д. Димитров
ЦАРСКО СЕЛО (4-1-4-1): Пласид; Даскалов, Кавдански, Карбониери, Марков; Юсеин; Андерсон, Ната, Бахамбула, Антуи; В. Христов
Старши треньор: Н. Спасов

СЪДИЯ: Николай Йорданов
СТАДИОН: " Берое "
НАЧАЛО: 12:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 20 кръг, събота 14 декември  Берое 12:00предстои  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР