В края на днешния ден ще бъде пуснато движението по

...
В края на днешния ден ще бъде пуснато движението по
Коментари Харесай

Пускат движението по новоизградения бул. “Петър Дертлиев“

В края на днешния ден ще бъде пуснато придвижването по новоизградения към 650-метров бул. “Петър Дертлиев “, който свързва „ Люлин “ и Околовръстен път.

Новото трасе стартира от съществуващия бул. “Петър Дертлиев “, където е построено кръгово кръстовище и продължава към околовръстен път. Булевардът е с две пътни платна в посока, всяко с по две ленти за придвижване и тротоари.
 
 бул. Петър Дертлиев БГНЕС

За понижаване на скоростта е построена изкуствена грапавина от двете страни на острия завой преди и след регион „ Люлин “. В самия завой скоростта е в допълнение лимитирана на 20 км/час. Изградена е и мантинела, както и спомагателни детайли за обезопасяване.
 бул. Петър Дертлиев БГНЕС

По време на строителството са реконструирани инженерна инфраструктура - тръбопровод и канализация, електроснабдяване, отводняване. Изградено е напълно ново осветяване.
 бул. Петър Дертлиев БГНЕС

От общината споделят, че пробивът на бул. „ Петър Дертлиев “ в „ Люлин “ е един от значимите инфраструктурни обекти, който извежда придвижването от мощно натоварените бул. „ Царица Йоана “ и бул. „ Сливница “. 
 
 бул. Петър Дертлиев БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР