В края на днешния ден някои неща в Африка ще

...
В края на днешния ден някои неща в Африка ще
Коментари Харесай

Новото попълнение на "Лудогорец" започва в Купата на африканските нации днес

В края на днешния ден някои неща в Африка ще са малко по-ясни. Като кои тимове ще оглавят групите в шампионата за Купата на африканските народи след първия кръг. Днес (25 март) ще се изиграят последните два дуела от първия кръг. Тях може да гледате директно по RING.

След като Абел Анисе се разписа за Мадагаскар против Гвинея, през днешния ден новото попълнение на " Лудогорец " Жоржиньо също ще се опита да отвори головата си сметка в шампионата. По-голяма част от съотборниците му играят в португалското състезание, само че има и играчи от френския и британския шампионат. Задачата им обаче ще е сложна. Първият им противник в шампионата е Камерун - първенец от предходното издание и към този момент с 5 трофеи във витрината си. Мачът стартира в 20:00 ч.

Снимка: Getty Images

В 23:00 различен от любимците - 4-кратният първенец Гана, ще се опита да възвърне спомените на почитателите си за славните си победи през 60-те и 70-те години на ХХ век. На първото ходило пред тази цел стои Бенин. На пръв взор " катериците " не са огромна мощ, само че на такова състезание никой не може да бъде подценяван!

Гледайте двете срещи довечера, директно по RING!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР