В края на деня днес пускат движението по новия пробив

...
В края на деня днес пускат движението по новия пробив
Коментари Харесай

Пускат движението по новия пробив на бул. „Петър Дертлиев“

В края на деня през днешния ден пускат придвижването по новия пробив на бул. „ Петър Дертлиев “, който свързва регион „ Люлин “ с Околовръстния път. Това разгласи столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска, която разгласява във фейсбук и фотоси от новия бул..

Допълнително има инсталирани ограничители и повдигната пешеходна пътека при влизането от околовръстния път в жилищния квартал.

Правят по неповторим метод частта от Околовръстното сред бул. "Бъкстон " и Автомагистрала "Люлин "

Бул. "Петър Дертлив " е изключително чакан от жителите на "Люлин ". Той ще има по две платна за придвижване. Ще бъдат построени и тротоари от двете страни. Очаква се оборудването да облекчи доста трафика.

Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска, фейсбук

Междувременно Фандъкова разгласи и стартирането на няколко автобусни линии към туристически дестинации към София.

От 1 юни възвръщат автобусните линии до Витоша № 63 и № 66 и предлагаме понижение на интервалите. Днес отчетът ще бъде разискван в комисията по превоз и препоръчан за гласоподаване на Столичния общински съвет.

За рейсовете до Златните мостове пускат спомагателен курс в обедните часове през делничните дни и понижаваме интервалите през уикенда.

Автобусите до Морените за първа година ще се движат с три курса и в работни дни, а в събота и неделя с понижени шпации.

За тази цел пренасочват двата рейса от линия 166 към линии № 63 и № 66. Двете линии ще работят с новото разписание от 1 юни до 31 октомври, а линии №66 ще се движи и в работните дни от 1 юни до 15 септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР