В края на август ни изпълва неистово нетърпение да изпробваме

...
В края на август ни изпълва неистово нетърпение да изпробваме
Коментари Харесай

Момичетата са любителки на летни шейкове

В края на август ни изпълва неистово неспокойствие да изпробваме още някоя и друга рецепта за летни удоволствия, преди да ни се е изплъзнал любимия сезон, без даже да си е взел сбогом. Сигурно тъй като знае, че няма да го пуснем толкоз елементарно. Както и да се завърта светът, винаги става дума за онези дребни моменти, в които ни се коства, че сме в положение да спрем времето и да му се насладим уместно.

Факт е, че лятно време с минимално количество артикули можем да сътворим чудеса в цялостен унисон с  приповдигнатото ни въодушевление и без доста старания. Вкусът на лято е ягодата. А картината, която изниква в съзнанието ни и съвсем можем да вкусим – островче ягодов сладолед, което пътешества в спокойните води на благоуханен шейк.

Ягодата постоянно ни е била обичан плод. А в  Baileys Strawberries and Cream ягодата е основният воин. От Baileys добре знаят, че идеалният й сътрудник в закононарушението е ванилията, по тази причина ни оферират неустоимата им композиция за по-сладки глътки.

Днес ви представяме три изкушаващо лесни предписания, в които можете да включите Baileys Strawberries and Cream и да се уверите, че всичко се получава с едно гладко придвижване на ръката и щипка лятно въодушевление.

Сладоледен шейк на два етажа с Baileys Strawberries and Cream

Необходими артикули:

100мл Baileys Strawberries and Cream

4 лъжици сладолед

Половин чаша мляко

Кубчета лед

В половин чаша мляко пускаме няколко кубчета лед. Добавяме 2 лъжици сладолед. Поливаме с към 50 мл Baileys Strawberries and Cream. Слагаме още 2 лъжици сладолед. Заливаме още веднъж с останалата част от Baileys Strawberries and Cream. Гмурваме се в сладостта и се оставяме да ни завладее последователно. Вълшебството остава невидимо, а съставката Baileys Strawberries and Cream прави по този начин, че денят ни да придобие цветовете на дъгата.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР