В края на април в платформата Instagram се появи нещо

...
В края на април в платформата Instagram се появи нещо
Коментари Харесай

Котка инфлуенсър? Възможно е!

В края на април в платформата Instagram се появи нещо ново и доста любопитно – академията за котки инфлуенсъри – CatfluencerBG . Purina ONE застана зад смелото начинание като си сложи две съществени задания – да поговорим за инфлуенсърството и да покажем, че дружно можем да променим света към нас за положително.
И в случай че по някаква случайност не сте сигурни какво е това академия за котки инфлуенсъри, в резюме описваме приключението, през което минаха участниците в CatfluencerBG. За три седмици 100 смели котки поставиха първите лапи по неутъпкания и блестящ път на котката инфлуенсър. Те изпълняваха разнородни провокации, с които да потвърдят, че са почтени за купата. Показаха ни по какъв начин и какво би трябвало да направиш, с цел да увлечеш аудиторията си и да накараш хората да се интересуват от това, което имаш да им кажеш.
Всички участници в академията се показаха ослепително с поставените задания, само че както във всяко съревнование, и тук спечелилият ще бъде единствено един. Специално определено жури селектира 15 финалисти, които и сега се борят за вота на почитателите в страницата на CatfluencerBG, в Instagram. До 20-и юни всеки може да остави виртуално сърце за своята обичана котка, съумяла да завоюва благосклонностите му, а за какво не и да поддържа самодейността на Purina ONE като се срещне с нов член на фамилията, в Animal Rescue София.
Освен достойнството да носи купата първата котка инфлуенсър, спечелилият ще има и куп други отговорности. Да бъде все по този начин величествено прелестен, излегнал се някъде на припек, да мърка мощно и непоколебимо, да среща останалите пухкави любимци и техните индивиди с разнообразни артикули, които биха им харесали – каквато е храната Purina ONE, да вземем за пример. Най-важната част от отговорностите му обаче е да подаде лапа на тези, които не са имали неговия шанс – на котките без фамилии.
За да може посланието да приказва още по-силно на аудиторията, CatfluencerBG и Purina ONE сплотиха сили с Animal Rescue София. Мисията им е да покажат, че купата „ инфлуенсър “ не е просто етикет, а опция да помагаш на близките посредством силата на гласа, която придобиваш. И освен това - те обезпечават опция на всеки, който има предпочитание, още през днешния ден да прибере вкъщи един дребен бухнал най-хубав другар, подготвен да му даде цялото си голямо котешко сърчице.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР