В края на април бе съобщено, че партийната телевизия на

...
В края на април бе съобщено, че партийната телевизия на
Коментари Харесай

Нинова, плати си тока! Ще има ли БСТВ?

В края на април бе обявено, че партийната телевизия на Българска социалистическа партия " Българска свободна телевизия " краткотрайно стопира излъчванията си. Като публична причина бе посочено пренасяне на студиата и техниката в друга постройка. Днес обаче Столетницата се появи в листата на Национална агенция за приходите с изключително нагли длъжници с близо 63 000 лв..

Това още веднъж укрепва информациите от съперници на Корнелия, че в действителност малкия екран на Българска социалистическа партия изобщо няма да излъчва повече, като повода за това е финансовото положение на медията. Информацията сочи, че тя има с изключение на задължения към хазната, по този начин и сметки за ток.

Официално социалистическата партия отхвърля изказванията в медиите за прекъсване на малкия екран поради неплатени задължения и ги дефинира като подправени вести.

Справката на Национална агенция за приходите демонстрира, че сумата, която " левицата " дължи за осигуровки на свои чиновници е 62 546 лв.. Вписана е измежду огромните длъжници на 7 май.

Най-много дължи партия " Атака " на Волен Сидеров - 316 114 лв.. На второ място е задължението от 96 917 лева на " Партия на българските дами ".

78 449 лева са отговорностите на партия " Българска социалдемокрация ", а РЗС не е платила на Национална агенция за приходите 42 645 лева

Български земеделски народен съюз също е измежду длъжниците с 28 813 лева " Новото време ", които също бяха основани от отцепници от Национална движение „Симеон Втори" пък дължи на Национална агенция за приходите 26 571 лева Партия " Хората от народа " дължи 10 524 лв..
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР