В края на 80-те години Мелинда Френч въобще не е

...
В края на 80-те години Мелинда Френч въобще не е
Коментари Харесай

Семейство Гейтс: Двойката, която се среща на работа, притежава милиарди и иска да ги дари

В края на 80-те години Мелинда Френч изобщо не е впечатлена от поканата, отправена от шефа й, за среща. Тогава тя е таман назначена като продуктов управител в Microsoft и основният изпълнителен шеф Бил Гейтс й предлага да излязат на вечеря след две седмици.

" Това не беше задоволително непринудено за мен ", признава тя три десетилетия по-късно, когато към този момент е негова брачна половинка и двамата имат 3 деца. Освен това двамата са една от най-богатите двойки в света със положение от 92,2 милиарда $.

 Една от известните фотоси на младия Гейтс
Източник:

Една от известните фотоси на младия Гейтс

Business Insider споделя общата история на двамата, които съумяват да запазят брака си дълги години и паралелно с това да се трансфорат в едно от най-влиятелните и известни фамилии в света.

Мелинда си спомня по какъв начин двамата са се срещали 7 години преди да решат да сключат брак. Тогава нейната майка не счита, че Бил е подобаващият избор за брачен партньор на щерка й. Дълго време те упорствали сътрудниците им да са дискретни по отношение на тяхната връзка.

" Определено бях привлечения от неговия ослепителен разум, само че също така и от вроденото му любознание. Също по този начин той беше доста занимателен ", признава тя.

 Голямата щерка на Бил и Мелинда Дженифър
Източник:

Голямата щерка на Бил и Мелинда Дженифър

След годежа си двамата отпътуват на странствуване в Африка - през 1993 година. По време на престоя си там те се сблъскват с бедния метод на живот на локалните хора. Тогава се ражда и тяхната концепция да употребяват насъбраното си благосъстояние, с цел да оказват помощ на други хора. Оттам потеглят и корените на тяхната фондация.

" Не е заслужено ние да имаме такова благосъстояние, до момента в който милиарда други хора живеят с толкоз малко ", написа Мелинда в последното годишно послание на двойката.

Двамата подписват брак през 1994 година в Хавай. През идната година те се местят в първокласното им имение, носещо името " Xanadu 2.0 " в Медина, Вашингтон. Към 2016 година то се пресмята на 124 милиона $.

 Имението на семейство Гейтс
Източник:

Имението на семейство Гейтс

Бил и Мелинда имат две дъщери и един наследник, на които им било неразрешено да употребяват мобилни телефони, до момента в който не навършат 14 години, написа The Mirror. Също по този начин тримата са отгледани като католици.

Семейството е решило да даде " начален подтик " на бъдещето на децата си с помощ от към 10 милиона $. Останалото благосъстояние ще бъде обещано за благотворителни цели.

Thankful for these people, yesterday & always ❤️

A post shared by Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) on Nov 24, 2017 at 12:08pm PST
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР