В края на 2019г. Renault България и Dacia България официално откриха

...
В края на 2019г. Renault България и Dacia България
официално откриха
Коментари Харесай

RENAULT И DACIA СА С НАЙ-ГОЛЯМАТА МРЕЖА ОТ ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА В БЪЛГАРИЯ

В края на 2019г. Renault България и Dacia България официално откриха своята 21-ва локация. Обектът се намира в гр. Добрич и е част от оторизираната мрежа търговски представителства в страната. С отварянето на новата локация марките Renault и Dacia са с най-голямата мрежа в България.

Обектът се разпростира на повърхност от 630 м2 и е сертифициран за авторепаратура и механичен сервиз за марките Renault и Dacia. Предлагащ 4 подемника и паркинг от 43 места, той дава отговор на всички глобални стандарти на Groupe Renault. Новата локация е третото допълнение към групата на Алианс Ауто, която разполага с обекти във Варна и Шумен. Алианс Ауто е оторизиран партньор и търговски представител на Renault и Dacia от 2005 година

„ Откриването на новата локация е чудесна опция да надградим предлагането си на потребителски услуги на българския пазар. Търговските ни представителства из цялата страна осигуряват ненадминато обслужване, а благодарение на нашата 21-ва локация, с която реализираме най-голямата мрежа в България, укрепваме обещанието си да сме покрай нашите клиенти. “ съобщи Емил Гърнев, общоприет управител Renault и Dacia в България.

Всички представителства на Renault и Dacia в България могат да бъдат открити на сайтовете на марките - и
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР