В края на 2018-та в Пловдив има издадени пет нови

...
В края на 2018-та в Пловдив има издадени пет нови
Коментари Харесай

Строителни разрешения за пет нови хотела в Пловдив

В края на 2018-та в Пловдив има издадени пет нови разрешителни за градеж. Те са резултат от културното развиване на града. Това разгласи зам.-кметът по просвета Александър Държиков, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . По думите му културният календар на Пловдив се обогатява с нови събития, следва Европейска столица на културата за 2019 година, като се прибавят и другите прояви и фестивали в града се стига до развиването на стопанската система.

" Всяка година през последните пет легловата база се усилва с към 100-150. През 2018-та за разлика от 2017 година легловата база в Пловдив се е нараснала с 600-700 кревати ", разясни Държиков и добави, че Hills of Rock е индикативен. Тогава всички хотели в Пловдив бяха заети, та даже и в прилежащи обитаеми места имаше настанени хора. Вече обаче хотелиерите знаят трендовете и стартират да строят.

Освен това развиването на културата е довело и до към 20% растеж на туризма в Пловдив. С толкоз са се нараснали и приходите във всички звена - туристически налог, билети от визити на разнообразни обекти и така нататък

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР