В края на 2018 г. Сандра Бълок гостува на Елън

...
В края на 2018 г. Сандра Бълок гостува на Елън
Коментари Харесай

Невъзможната любов между Киану Рийвс и Сандра Бълок

В края на 2018 година Сандра Бълок гостува на Елън Дедженеръс в предаването на водещата. Двете си приказваха за много неща, а едно от тях беше, че актрисата си падала по Киану Рийвс .
 Сандра Бълок, Киану Рийвс и
Кога Сандра Бълок си е падала по Киану Рийвс

Не можем да я виним за това

Това обаче е било преди 25 години, когато двамата са снимали " Скорост ". Бълок обясни, че по този начин и не е разкрила възприятията си и двама в никакъв случай не са излизали на среща. Сега около премиерата на " Джон Уик 3 " Киану Рийвс седна на горещия стол в предаването на Елън.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ellen (@theellenshow) на Май 16, 2019 в 5:42 PDT

Водещата сподели на артиста видео, което показва какво би станало, в случай че тя играеше във кино лентата вместо Сандра Бълок. След това пусна видеото от признанието на Бълок, че си е падала по него. Той пък даде да се разбере, че по това време също я е харесвал.

" Джон Уик 3 " детронира " Отмъстителите: Краят "

Доста положителни доходи за господин Уик

Двамата по този начин и не са изяснили какво изпитват един към различен и съгласно Елън към този момент е късно, тъй като Сандра има мъж до себе си. С неналичието на отговор Киану Рийвс пък загатна, че е имал връзки със свои колежки, с които е работил, само че несъмнено, не пожела да разкрие имена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР