В края на 2018 г. направихме една груба равносметка, според

...
В края на 2018 г. направихме една груба равносметка, според
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл и колко милиона притежава всеки

В края на 2018 година направихме една груба равносметка, съгласно която тоалетите и аксесоарите, които Меган Маркъл разноски за няколкото месеца в ролята на херцогиня на Съсекс, надвишават половин милион пауда. И това автоматизирано повдига въпроса от кое място идват тези пари. Ако бяхме британци, несъмнено щяхме да надигнем глас дали пък не са от държавния бюджет...

Преди да се омъжи за принц Хари, Меган стана известна с ролята си на Рейчъл Зейн в сериала " Костюмари ". Благодарение на това тя натрупа известно благосъстояние - към четири милиона $. Така че Маркъл има задоволително финансова независимост, с цел да си купува блестящи тоалети. Но пък със скоростта, с която харчи за облекла и бижута, тези милиони много бързо ще си отидат.

А и някак се съмняваме, че принц Хари ще разреши на брачната половинка си да харчи единствено нейните финанси, с цел да наподобява зашеметяващо до него. И тук още веднъж стигаме до безконечния въпрос какъв брой пари имат членовете на кралското семейство и от кое място идват те.

Когато приказваме за дребния наследник на принц Чарлз, няма изключително място за догадки и подозрения. За своите отговорности като част от кралския двор Хари получава известно заплащане, което идва от данъкоплатците. Но по-голямата част от приходите си дължи на починалата си майка, написа Express.

Откакто навърши 25, принц Хари получава по към 320 хиляди лири годишно като капиталови облаги от парцели на Лейди Ди. Освен това, той е получил близо 10 милиона паунда от капиталов концерн, още веднъж от майка си.

Но даже и един ден Меган да успее да изхарчи всички тези милиони, принцът сигурно няма да остане без опцията да й обезпечава задоволително разточителен и безусловно царски метод на живот. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР