В красива булчинска рокля Мариана Попова грейна и разбуни духовете

...
В красива булчинска рокля Мариана Попова грейна и разбуни духовете
Коментари Харесай

Мариана Попова стана булка

В красива булчинска рокля Мариана Попова блестна и разбуни духовете в обществените мрежи, че към този момент е споделила заветното „ да “ на артиста Веселин Плачков.

Снимките на певицата в бяло се оказаха част от рекламна фотосесия за комплекса Дамасцена и козметика от рози, само че звездната двойка е безапелационна, че ще се разноски до олтара и в персоналния живот.

„ Не сме възнамерявали нито къде, нито по кое време, само че знаем, че ще се оженим “, описа за Монитор Плачков. В момента на дневен ред е упованието на общия им правоприемник – дъщеричка, която ще проплаче през октомври.

Актьорът с поразително сини очи показа още, че „ Бебето си има всичко, единствено едно кошче му би трябвало “.

Мариана и Весо не приготвят бебешка стая, защото за тях раждането е като първия образователен ден - „ последните дни се купува всичко “.

Междувременно изпълнителката на Аз съм обич все по-рядко излиза на сцената, тъй като бременността я изтощава. Звездата от Дякон Левски пък се е отдал на усърдна работа и подготовки в Бургаския спектакъл.

Там той ще се разпише с присъединяване в пиесата Да минеш под дъгата паралелно до своя другар и сътрудник Асен Лозанов, а премиерата е в края на август. Постановката е въодушевена от Джуди Гарланд, а основната роля е поверена на певицата Тони Димитрова.

Припомняме, че Плачков зададе съдбоносния въпрос на Попова през март. Щастливата вест певицата удостовери със фотография на годежния пръстен в профила си във Facebook.

„ Когато има смисъл! Тя сподели най-истинското ДА в живота си! “, гласят думите й към фрагмента.

Двамата към този момент възпитават по едно момиченце всеки. От предходния си брак артистът има дъщеричка Андрея, а за Попова най-скъпото нещо от връзките й с италианския сомелиер Ханес остана 8-годишната Мария-Магдалена. Весо издаде още пред Монитор, че децата им също доста се радват, че ще станат каки.

Познанството на чаровната брюнетка и Плачков датира от преди към две години, когато се срещат на откриването на пешеходна пътека край язовир Кърджали.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР