В Кострома 15-годишната Виктория Яковлева даде бащината си издръжка на

...
В Кострома 15-годишната Виктория Яковлева даде бащината си издръжка на
Коментари Харесай

Ученичка даде бащината си издръжка в приют за бездомни животни

В Кострома 15-годишната Виктория Яковлева даде бащината си прехрана на локален център за рехабилитация на животни. Съдейки по видеото, което се появи в Twitter, мъжът напуснал фамилията си доста от дълго време и изпращал пари нередовно, тъй че последния път се натрупали 20 хиляди рубли (около 600 лева).

Вика споделя, че ги е изпратила до благотворителната фондация „ Белия Бим “ в Кострома. По принцип тя и майка й взеха решение, че най-хубавото решение е да дават пари за животните. Вика споделя, че доста обича животните, взела е куче от приюта и като цяло момичето мечтае да стане ветеринарен доктор. - Често вървим в приюта, планираме да продължим да бъдем там. Много е готино там! И помощта постоянно е от голяма важност. Всъщност в този подслон те оказват помощ на ранени животни!

Майката на момичето Елена прибавя, че те отиват в Белия бим от неговото разкриване, както толкоз доста грижовни хора.

Колкото и да е необичайно, само че потребителите бяха разграничени на две групи: някои осъждаха майката и дъщерята, а други, в противен случай, възхищаваха се. „ Майката трябваше да събира издръжките за образованието на момичето, а не да ги харчи за животни “, „ Татко оре, а парите му се харчат за кучета “, „ Когато дадат персонално извоюваните пари, тогава ще забележим “, пишат несъгласните.

"Как липсват такива хора ", "Много положително момиче ", поддържаха пък други Вика.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР