В Костенец тече безпрецедентна по размери акция. Това обяви главният

...
В Костенец тече безпрецедентна по размери акция. Това обяви главният
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Проверяваме всяка къщурка, безпрецедентна акция в Костенец

В Костенец тече невиждана по размери акция. Това разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов във връзка издирването на Стоян Зайков, което продължава осми ден. Спецчасти и специфична техника бяха докарани в града. 

Локализирали сме няколко периметъра, там се правят щателни инспекции на всяка къщичка и сграда. На този стадий нямаме нови сигнали, посочи той.

По думите му още не са подготвени експертизите, които изрично да потвърдят, че причинителят на двете закононарушения е еднакъв. Винаги съществува вид търсеният да е напуснал периметъра, сподели още гл. комисар Иванов. 

Той отнова прикани да не се подават да не се подават подправени сигнали, тъй като това разпилява ресурса, концентриран в интервенцията. Даде образец със сигнал, подаден нощес, че търсеният е видян в Сандански, който се оказал подправен. Подателят обаче се кълнял, че е разговарял с търсения мъж.

Главен комисар Иванов акцентира, че са взети всички защитни ограничения, с цел да бъдат обезпечени животът и здравето на хората, по тази причина е обезпечена защита на тези, за които се счита, че са застрашени. Той опроверга слуховете за съществуване на лист със застрашени от търсения поданици.

Главният комисар на Министерство на вътрешните работи прикани предвид на сигурността всички да се преценяват с разпорежданията на полицейските чиновници. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР