В Косово продължават да търсят причини за многото пропуски срещу

...
В Косово продължават да търсят причини за многото пропуски срещу
Коментари Харесай

Звездата на Косово: Не искам да се оправдавам, но тревата беше твърде голяма

В Косово не престават да търсят аргументи за многото пропуски против България нощес и да считат, че са изпуснали успеха. България приключи за повторно 1:1 в тези Европейски квалификации, откакто в петък реализира същия резултат като хазаин с Черна гора.

" Всички се чудят за какво? Но Милот Рашица изясни повода за пропуските с проблем, който на пръв взор е доста чудноват, написа вестник Lajmi.net.

В този мач косовското крило Милот Рашица имаше някои случаи на падение и загуби топката, като падна при опита да я овладее и отиграе.

" С тези обувки изиграх 10 мача в Бундеслигата. Полето беше малко влажно, тревата беше малко по-голяма, по-високо подстригана. Но не по тази причина не спечелихме играта ", споделя Рашица.

" С тези думи не желая да се извинявам, по-скоро споделям същинската причина за някои нестабилни наши отигравания- тревата беше прекомерно огромна ", добави звездата на Косово и немския Вердер (Бремен).

Рашица сподели, че ще даде всичко от себе си, с цел да раздруса мрежата на Черна гора в квалификациите през юни, когато косоварите ще изиграят своето второ домакинство.

Накрая той добави, че е направил забележка на резервата Егон Зегрова, поради която егоистична изява отборът е пропуснал още един късмет да опита шанса си да вкара гол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР