В континентален Китай е съобщено за 24 нови случая на

...
В континентален Китай е съобщено за 24 нови случая на
Коментари Харесай

Вижте колко са оздравелите от COVID-19 в Китай

В континентален Китай е обявено за 24 нови случая на ковид през миналото денонощие по отношение на 19 предходния ден, осведомиха международните организации. Така доказаните случаи в континенталната част на страната стават общо 80 778, а умрелите - 3158 души, 22-ма от които за последния ден.

В столицата Пекин е обявено за шестима нови инфектирани, в това число хора, пристигнали от Италия и Съединени американски щати. Всички нови смъртни случаи са в провинция Хубей, която е центърът на епидемията.

Турция удостовери първи случай на ковид

Членовете на Китайската комунистическа партия (ККП) са дарили към 7,68 милиарда юана (над 1,1 милиарда долара) за финансиране на ограниченията за битка с разпространяването на заболяването, заяви през днешния ден Централната телевизия. Към общонационалната акция са се включили 74,36 милиона души и се чака броят им да продължи да нараства, показва медията.

Според формалната статистика в ККП членуват над 90,6 милиона души. Разходите на държавния бюджет за битка с ковид към този момент са надвишили 110 милиарда юана (почти 16 млрд.долара).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР