В конфликта между други институции ви забранявам да се месите

...
В конфликта между други институции ви забранявам да се месите
Коментари Харесай

Борисов: БСП и ДПС се опитаха да оформят нова коалиция

В спора сред други институции ви не разрешавам да се месите и коментирате – това не е наша работа. Имате си дружи ежедневни и доста значими задания. Така се обърна министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г към министрите си при започване на днешното държавно съвещание във връзка спора сред основния прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във и президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

Единственото, на което неотдавна е реагирах, е да отговоря на президент Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на след обвиняванията му, че не е участвал на консултациите за изборния развой. Не бях поканен, бяха поканили Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител. Ако някой си мисли, че може да ми кани министрите без да ме уведомява мен – за мен това е преднамерено и не е вярно. Няма случай, в който Радев да ми е изискал министри и аз да съм отказал. Но да не ме каниш, да се опитваш да ми дърпаш хората и да казваш, че Борисов не е отишъл...По другите тематики не участваме и не взимаме отношение. Не е наша работа. Като ви питат, това отговаряте. Реагираме единствено когато сме нападнати с неистина ние. И аз го направих, добави той.

Прокуратурата стопира връзката с президентството

Опитаха се Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да оформят нова коалиция. Прекрасно знаем по какъв начин управляваха при Орешарски. Благодаря на двете обединения в Народното събрание, които поддържаха държавното управление – Обединени патриоти и ГЕРБ, съобщи Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР