В комплекс на разположение се намира първият пункт под тепетата,

...
В комплекс на разположение се намира първият пункт под тепетата,
Коментари Харесай

7points поема антигенните тестове на своите посетители

В комплекс разполагаем се намира първият пункт под тепетата, който предлага изцяло гратис тестване на своите клиенти. Това дава опция на хората, които не имат зелен документ да могат бързо и елементарно, без губене на време да се тестват, след което да се насладят на купона в заведенията намиращи се на територията на комплекса.

Пунктът е отворен всеки ден от 19:00 часа, а в границите на къс период получавате вашите резултати. Всички обекти в комплекса 7points - Bushido, Onyx, La Opera, Djanam Steak House и Etra Hall работят при съблюдаване на наложените ограничения и със 100% имунизиран личен състав.

Този петък и събота клуб Bushido е подготвил за своите гости DJ празненство на тематика „ Midnight fantasy”. Страстите ще се разгорещят благодарение на невероятния балет на клуба. Атрактивно театрално шоу със светлина и сенки, доста музикални шлагери, танци до зори и мемоари, които чакат да се родят ви чакат в най-вървежния клуб под тепетата.

Направете вашата резервация на телефонен номер: 0876 444 999



Другата най-разгорещена точка в града клуб Onyx част от комплекса 7points , също предлага на своите гости незабравимо празненство на тематика “Welcome to the Jungle” . Екзотичните танци на балета и атмосферата ще ни пренесат право в джунглата, където задръжки няма.

Направете вашата резервация на телефонен номер: 0877 777 999





В неделя тематиката в клуб Onyx е „ Мръсно RETRO” празненство, с което ще си напомним най-големите музикални шлагери през годините. Очакват ви атрактивни промоции и топ обслужване.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР