В комплекс Камчия“ журналистът Георги Стоянов представи книгата си Останете

...
В комплекс Камчия“ журналистът Георги Стоянов представи книгата си Останете
Коментари Харесай

Млад журналист коментира войната по пътищата с деца и младежи в Камчия

 В комплекс " Камчия “ журналистът Георги Стоянов показа книгата си " Останете живи ", отдадена на " войната “ по пътищата пред деца и младежи, които са част от диабетния лагер " Докосни дъгата “. Това провокира доста страсти и полемики като накара всички да се замислят и осъзнаят какъв брой е значимо да бъдат виновни и рационални участници в придвижването.

Младият публицист е в комплекс " Камчия “ по покана на диабетния лагер " Докосни дъгата “, който е част от дейностите по плана " Младите хора – Бъдещето на България – дружно против експанзията “.

Организаторите на диабетния лагер с ръководител доктор Денислава Ангелова са поканили доста известни български спортисти и знакови персони. Днес  от 20:00ч.в " Камчия “ децата ще могат да се насладят на концерт на емблематичните варненски шоумени от " Тутурутка “, а в петък/23.08.2019/ от 14:00ч. на футболното игрище на състезателен  комплекс " Камчия ", звездата на Лудогорец - Моци ще изненада децата като организира подготовка взаимно с тях. Моци ще дойде в " Камчия " с талисмана на Лудогорец - орелът, Фортуна.  

Главната концепция на уредниците на диабетния лагер е посредством спорт, музика, просвета и полемики " лице в лице “ да насочат вниманието на подрастващите към създаване на взаимоотношения, основаващи се на другарство, почитание и приемливост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР