В коментар по повод напрежението около вицепремиера Валери Симеонов вицепрезидентът

...
В коментар по повод напрежението около вицепремиера Валери Симеонов вицепрезидентът
Коментари Харесай

Йотова: Поисканата оставка на Симеонов е присъд на обществото

В коментар във връзка напрежението към вицепремиера Валери Симеонов вицепрезидентът Илияна Йотова съобщи, че поисканата му оставка е част от присъдата на българското общество.
Вицепрезидентът Илияна Йотова съобщи във Варна, че от политическа позиция с настояването на оставка на Валери Симеонов има рецесия в държавното управление, в ръководещия екип, както и в дребната, по този начин и в огромната коалиция.

“Имаме рецесия в държавното управление, имаме рецесия и в дребната, и в огромната коалиция, тъй като, от една страна, има свалено доверие от една от партиите в ръководителя на парламентарната група, а въпреки това, пък, от през вчерашния ден имаме свалено доверие в един от водачите на партия в ръководещата коалиция, и надлежно рецесия и в ръководещото болшинство. Нека оставим на Народното събрание и на политическите партии да решат каква да бъде тяхната стъпка и по какъв начин ще излязат от тази рецесия “, сподели още Йотова

От една страна, има свалено доверие от една от партиите в ръководителя на парламентарната група, а въпреки това, от през вчерашния ден има свалено доверие в един от водачите на партия в ръководещата коалиция и надлежно рецесии в ръководещото болшинство, само че дано да оставим на Народното събрание и на политическите партии да решат каква да бъде тяхната стъпка и по какъв начин ще излязат от тази рецесия, сподели още Йотова и добави:

" Каквото и да е решението на ръководещата коалиция, каквото и да е решението на премиера Борисов, съгласно мен тази оставка към този момент е част като присъда на българското общество. Много мъчно оттук насетне господин Валери Симеонов ще отбрани каквото и да било свое решение или предложение след всичко, което се случи. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР