В колоритен креватно-криминален екшън се забърка бившия футболист Саша Антунович,

...
В колоритен креватно-криминален екшън се забърка бившия футболист Саша Антунович,
Коментари Харесай

Лека жена упои и ограби Саша Антунович! Бившият футболист обяви награда от 500 лева за адреса й

В живописен креватно-криминален екшън се забърка някогашния футболист Саша Антунович, разбра HotArena.

Сърбинът, който спортните ентусиасти помнят с головете му с екипа на „ Локомотив “ (София), а необятната аудитория –  от присъединяване му в риалити шоуто „ ВИП Брадър “, се оплака в обществената мрежа, че е бил дрогиран и ограбен от продажница, която повикал на адрес, писа „ Уикенд “. 

Антунович станал жертва на интимната машинация предишния уикенд, когато посетил със свои другари Хасковските минерални бани. Бившият футболист, който завърши спортната си кариера преди 6-7 години и от този момент се е отдал на систематични запои, повикал в хотела си локална жрица на любовта. Той я разкрил в профилиран уебсайт за запознанства, където проститутката се самопредлага за съмнителната цена от 20 лв.. Пияният Саша обаче не зацепил, че обявата е стръв за наивници и повикал момичето.

Няколко часа по-късно екс футболистът се събудил гол в леглото си и ужасяващ открил неналичието на 4000 евро. Според Антунович жрицата му е сипала скрито някаква дрога или опиум в чашата. „ Росица Иванова, този хасковски жумел пристигна на адрес и ме дрогира и окраде. Давам 500 лв. премия за адрес и телефон “, пусна нарочна публикация за търсене на проститутката Саша в известната фейсбук група „ Шкембе супа “.

Малко по-късно Антунович изтри обявата си. Така и не е известно дали е разкрил ограбилата го жрица и е съумял да си върне парите. От полицията в Хасково разясниха пред кореспондент на „ Уикенд “, че при тях не е постъпвала тъжба за сходен случай.

Комичната акцидент на Антунович не е първия му сакатлък в резултат на безпаметно пиене.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР