В което и направление да си, трябва да имаш екип

...
В което и направление да си, трябва да имаш екип
Коментари Харесай

Валентин Михов: Трябват кадърни управленци, специалисти и добро заплащане

В което и направление да си, би трябвало да имаш екип подготвен по тактиките, които ще ги следваш, т.е. във футбола са 3-4 съществени тактики. Трябва да имаш кадърни управленци, експерти, цялостен картбланш, положително възнаграждение и условие. Изчакваш го година - две, виждаш резултатите, сподели в студиото на " Сутрешен блок " Валентин Михов, член на ИК на БФС.

Валентин Михов, член на ИК на БФС: За треньорите - никакво вмешателство. Трябва да оставим един човек 2-3 години, да забележим неговата тактика, тъй като тактика под 3 години аз не виждам да даде резултат. 3 или 5 години е минимумът, който би трябвало да приключи един интервал, на който може да се дава оценка.
Той акцентира, че " в България 3 години не се чакат, такава е обстановката във футбола, че в случай че на първата година няма резултат, изключително грандовете ". Много неща има, които са разнообразни от това, което и ние сме в Европа, само че европейците от дълго време вършат европейски неща, макар че виждам в тях доста побългаряване, сподели Михов.

По думите му европейците от дълго време вършат европейски неща, само че в тях има доста побългаряване.

Ние приказваме за корупция в България, а най-голямата корупция е в Европа, безапелационен бе Михов.

Валентин Михов, член на ИК на БФС: Ние можем да дадем доста неприятни образци с ФИФА, УЕФА - по какъв начин се краде там, къде се строят игрища.
Аз в Изпълкома давам отговор за връзката сред футболния съюз и страната. Когато се приказва за неточности, би трябвало да се каже първо позитивното. Има неточности, само че и доста позитивни неща, които виждам, че никой не ги загатва, означи Михов.

По думите му доста от младежите към този момент не желаят игрището, не желаят учебния двор, махленския футбол, потеглят към този момент с едни модерни апаратчета, модерни игри и някои други работи, напълно различен е манталитетът.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР