В книгата си 301 интелигентни отговора на трудни въпроси за

...
В книгата си 301 интелигентни отговора на трудни въпроси за
Коментари Харесай

Вижте пет въпроса на интервю за работа и правилните отговори

В книгата си " 301 интелигентни отговора на сложни въпроси за изявление ” Вики Оливър споделя, че търсещите работа би трябвало да третират интервютата като заключителен изпит, който граничи с " психическо източване. " Сайтът Business Insider подбра някои от най-трудните въпроси в книгата, съпроводени от интелигентни отговори, които ще ви оказват помощ да оцелеете в последния кръг на предизвикването търсене на добра работа.

Въпрос от мениджъра към претендента: Искате ли да заемете моята позиция?

Отговор: Може би след към двадесет години, само че тогава допускам, че вие ще управлявате цялата компания и ще се нуждаете от добър, предан човек, които да ви помогне в ръководството на този отдел!

Въпрос 2: Какво ще стане, в случай че работите тук в продължение на пет години и не бъдете нараснали? Много от нашите чиновници не получават покачване. Това ще ви разочарова ли?

Отговор: Аз смятам себе си за упорит, само че аз съм също по този начин и удобен. Докато не преставам да се изучавам и да раста в границите на моята позиция, ще бъда благополучен. Различните компании предизвикват хората с разнообразни темпове и способи, а аз съм убеден, че работата за вас ще продължи да ме стимулира за няколко години напред.

Въпрос 3: Вие сте сменили много работи преди. Защо би трябвало да ви позволим да експериментирате в нашата компания?

Отговор: Вярвам, че съм по-добър чиновник, тъй като съм натрупал много разнородни умения. Тези умения ми оказват помощ да вземам решение проблемите креативен.

Въпрос 4: Вие сте със компетентност " Философия ". Как ви приготви тя за тази кариера?

Отговор: Философията не ме приготви за кариерата в региона, в която работя. Но тя ме приготви за вероятностите пред мен. Тя ми оказа помощ да схвана себе си, както и да схвана коя е най-правилната кариера за мен.

Въпрос 5: Искате да ми кажете, че в този момент сте на 40 и сте подготвени да започнете работа на ниска позиция единствено с цел да влезете в нашата компания?

Отговор: Понякога би трябвало да предприемеш крачка обратно, с цел да задвижиш кариерата си напред. Влизането на ниско равнище тук ще ми разреши да науча вашия бизнес от нулата. Кариерата е толкоз друга от предходната, че бих желал да имам опцията да стартира изначало в тази област.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР