В книгата на Гинес съществуват какви ли не шантави рекорди,

...
В книгата на Гинес съществуват какви ли не шантави рекорди,
Коментари Харесай

6 секс рекорда на Гинес

В книгата на Гинес съществуват какви ли не шантави върхове, само че някои от тях просто разрушават класациите, написа trafficnews.bg. Ето няколко от най-странните международни достижения:
Най-голямата вагина в света
Най-голямата вагина в света принадлежи на Анна Суон (1846-1888) и обиколката j е 19 инча (48 см). Това е малко по-малко от обиколката на топка за ръгби (24 инча). Също по този начин тя е родила най-голямото бебе записано в миналото.
Нaй-дългият пенис в света
Роберто Ескивел Кабрера се трансформира в вест, откакто разгласи, че има най-големия пенис, който човечеството е виждал.

52-годишният мексиканец съобщи, че гигантският габарит доближава до 48 см. Когато решил да го претегли, се оказало че тежестта му доближава до 2 кг.
Най-много оргазми за 1 час
Изследователи от Центъра за полови проучвания в Калифорния са записали, че една жена съумяла да доближи до 134 оргазма за един час. Това значи, че е изпитала повече от два оргазма за минута.

Що се отнася до момчетата, записът не е чак толкоз впечатляващ. Притежателят на купата от мъжки пол съумя да изтръгне единствено 16 еякулации за същото време.
Най-голямата оргия в света
Най-голямата оргия в света е извършена в Япония, в която са взели участие 500 души – 250 мъже и 250 дами.

Проведена в склад, всеки сексуален акт и позиция са хореографирани по този начин, че участниците да са по едно и също време в една и съща позиция и да правят едни и същи дейности.
Най-дългото време, прекарано в мастурбиране
Това звучи малко мъчително. Масанобу Сато прекарал 9 часа и 58 минути в мастурбация по време на сесия, извършена от Центъра за секс и просвета в Сан Франциско.

Рекордът е подложен през 2009 година и още никой не го е бил.
Най-дългата еякулация
Мъж съумя да изстреля бликам 6 фута (1.82 метра). Това е по-дълго от двуетажен рейс или разтегателна лимузина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР