В Кнежа съм, за да подкрепя Славей Тоширов като наш

...
В Кнежа съм, за да подкрепя Славей Тоширов като наш
Коментари Харесай

Корнелия Нинова в Кнежа: За мен е чест да подкрепям инструктора на Румен Радев - летец изтребител Славей Тоширов

" В Кнежа съм, с цел да поддържа Славей Тоширов като наш претендент за кмет, да му пожелая триумф и да реализира най-малко същия резултат, какъвто направи президентът. Тоширов е заслужен българин, отдал живота си в работа на Отечеството. Винаги съм се възхищавала на такива хора. Подкрепям и листата, която е комбиниране от хора с опит, само че и младост и сила, и найвече от хора, които обичат общината и са подготвени да работят за вашето благоденствие ". Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Кнежа.

" По-важно е какво ще свършат те за вас. Тук съм, с цел да приказваме за политика, за вашия живот и всекидневие - да бъда поръчител, че това, което през днешния ден споделяме, ще се сбъдне. Кнежа има голям капацитет – недоразвит, най-много в региона на земеделието и селското стопанство. В предишното е бил прочут аграрни център ", акцентира още Нинова. По думите й все още общината е с неоползотворени благоприятни условия, само че и с късмет да се развива. " Неслучайно тук е „ Институтът по царевица” и предприятието " Сортови семена”, сподели още тя.

" Какво може да се направи, с цел да се помогне на общината? Кметът и общинските съветници не могат да свършат всичко, само че ние можем на национално ниво да им оказваме помощ ", акцентира ръководителят на левицата.

Нейното мнение е, че с цел да има съвременно земеделие в България, би трябвало да се възстановят „ Напотиелни системи " ; би трябвало да изградим преработвателни предприятия за селскостопанска продукция – да има краен артикул с добавена стойност и работни места.

" Ще ви дам образец – в Румъния преди 1 месец страната сътвори държавно дружество за изкупуване на селскостопанска продукция на личните си производители. Българската земя е прелестна – тя може да ни храни всички като народ, а не да внасяме храната си извън. Има опция да се отглеждат плодове и зеленчуци. Трябва вярна държавна политика ", посочи Нинова. Тя обърна внимание, че кметовете на левицата ще дават общински земи на локални земеделци, ще откриват общински тържища и пазари за земеделска продукция. " Кнежа може още веднъж да стане развъртян аграрни регион ", заключи Нинова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР