В клипчето тя е само на двайсет години и изглежда

...
В клипчето тя е само на двайсет години и изглежда
Коментари Харесай

Познахте ли я? Камелия се появи на клипче от 1991 г.

В клипчето тя е единствено на двайсет години и наподобява много по-различно, в сравнение с сме привикнали да я виждаме в последните десетилетия. Косата ѝ е черна и на пръв взор по никакъв начин не можем да свържем този цвят с нея. От години Камелия е русокоска, по тази причина и фрагментите са много забавни – показват я в друга светлина.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Косите ѝ са дълги и вдигнати нагоре в отговор на модата преди време, а тя самата е снимана по време на работа. Заедно с сътрудниците си е показана в цялостно заведение, където хората се забавляват. Авторът на видеото обаче очевидно се интересува от певицата, защото вниманието му е ориентирано единствено към нея. За миг се виждат и останалите членове на бенда, които въпреки всичко са се събрали да си свършат работата.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Прави усещане, че Камелия е оптимално естествена даже и на работа. По лицето ѝ няма и диря от корекции, а гримът ѝ по никакъв метод не се натрапва и не нервира. Въпреки неприятното качество на видеото въпреки всичко добре се виждат качествата на 20-годишното ѝ Аз. Години по-късно певицата е русокоска, а ринопластиката, на която се подложи, към момента е причина хората напряко да ѝ се сърдят. Самата тя също разгласява клипчето и поради коментара ѝ очевидно в действителност е благо да се видиш в фрагменти отпреди години.

Автор: Инстаграм

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР