В китайския град Ухан отново се продава месо на открито.

...
В китайския град Ухан отново се продава месо на открито.
Коментари Харесай

В Ухан вече продават месо на открито

В китайския град Ухан още веднъж се продава месо навън. Само дни, откакто падна карантината, търговците на месо по сергиите са на своите места на по този начин наречените мокри пазари.
Там паралелно със свинското, пилешкото и морските блага се оферират и живи диви животни от всевъзможен тип, насъбрани в тесни кафези.

Според най- публикуваната версия- точно инфектирано месо от диви животни, продадено на пазар в Ухан е дало началото на заболяването. Не наподобява това да тормози китайците в града, който до неотдавна беше под цялостна обсада и хиляди изгубиха живота си. Търговците имат обаче една паника - липсват клиенти.

" Тази зараза продължи прекомерно дълго. Никой не прави пари, до момента в който сме затворени вкъщи. Както виждате отворихме, само че още няма клиенти. Обичайно имаше доста повече. Това ще донесе парични усложнения ", споделя продавачката на месо Женг.

" Хората във Ухан още се опасяват. Мислят че да се излиза на открито не е несъмнено и избират да си стоят вкъщи ", споделя Сьонг.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР