В китайския град Лоуди жена уби децата си, след което

...
В китайския град Лоуди жена уби децата си, след което
Коментари Харесай

Жестока драма: Длъжник инсценира смъртта си заради дългове, но погуби цялото си семейство

В китайския град Лоуди жена умъртви децата си, след което се самоуби, тъй като мъжът ѝ, бягащ от заплащането на задължения, е инсценирал гибелта си. Това оповестява AsiaOne, представен от Блиц.

``
реклама

34-годишният мъж липсващ на 7 септември. След 12 дни в река намерили неговия автомобил. Роднините на " починалия " обвинили за гибелта му неговата брачна половинка, тъй като тя, съгласно тях, харчила прекалено много пари, а и не е работила. 

На 10 октомври дамата се самоубила, само че не преди да отнеме живота на децата си. В предсмъртно писмо тя написала, че е харчила парите на фамилията рационално и не е работила, тъй като е трябвало някой да гледа дребните деца. Тя също написала, че обича мъжа си и желае фамилията да се събере дружно след гибелта на всички. 

Разбирайки за това, мъжът се явил в полицията, където си признал за измамата. По думите му, той си бил застраховал живота за милион юана и е инсценирал гибелта си, с цел да може след кончината му брачната половинка му да върне задълженията му, които достигнали 100 000 юана. Тя е трябвало да получи парите от застраховката, освен това тя не е знаела нищо за неговия проект.  

В момента мъжът е арестуван, само че той не е застрашен от наказване, тъй като никой не е получил парите от застраховката. Мъжът също не може да бъде упрекнат в гибелта на жена си и децата си, тъй като не е бил директната причина за нея. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР