В китайския град Чангша млада жена отхвърли богатия си ухажор,

...
В китайския град Чангша млада жена отхвърли богатия си ухажор,
Коментари Харесай

Богаташ публично предложи брак и Lamborghini на възлюбената си, отговорът беше неочакван

В китайския град Чангша млада жена отхвърли богатия си любовник, който измежду много хора и на обществено място, се опита да й подари скъпа кола и й предложи да се омъжи за него, оповестява " Мирър ".

Влюбеният състоятелен мъж е поставил пред любимата жена предварително приготвени подаръци, включително оранжев автомобил Lamborghini. Когато тя пристигнала, младият мъж коленичил пред нея, протегна букет от рози и направил предложение. Девойката се замислила за миг и след това отговорила: " Съжалявам, не искам ".



" Но аз имам пари! ", казва мъжът като не се отказва от желанието си. - Мога да купя толкова коли, колкото поискаш ". Той сграбчва ръката й и повтаря: - " Омъжи се за мен, омъжи се за мен ". - И какво като имаш пари! - възкликва жената, издърпвайки си ръката и отдалечавайки се заедно с приятелката си.



Приятелите на мъжа без успех се опитват да успокоят проваления младоженец. Той хвърля букета по един от снимащите очевидци и започва да разбива съоръжението, която приготвил за евентуалното празнуване.

Превод и редакция: БЛИЦ













Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР