В китайската социална мрежа Weibo се появи новата таблица на

...
В китайската социална мрежа Weibo се появи новата таблица на
Коментари Харесай

Неофициално: iPhone XS и XS Max не са класирани в Топ-5 на смартфоните на лабораторията DxOMark

В китайската обществена мрежа Weibo се появи новата таблица на смарт телефоните с най-хубави фотографски благоприятни условия. Таблицата се сформира от специалистите на лабораторията DxOMark. В рейтинга са се появили показаните през месец септември iPhone XS, XS Max и XR, както и Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Pixel 3 и OnePlus 6T, които публично ще бъдат обявени през месец октомври.

Според оповестената таблица, флагманите на Huawei и тази година ще оглавят влиятелния рейтинг. На първо място е класиран Mate 20 Pro с рекордните 116 точки. Второто място е за P20 Pro (109 точки). Третото и четвъртото място е разграничено сред Pixel 3 и Mate 20 с идентичен резултат от 107 точки. На пето място се намира Sony XZ2 Premium.



Според тази информация, iPhone XS и XS Max се намират надлежно на пета и шеста позиция. iPhone XR с единична камера е чак на тринадесето място. OnePlus 6T с резултат от 99 точки е на последното петнадесето място.

Актуалният към сегашен ден рейтинг на DxOMark наподобява по следния метод.



Презентацията на Гугъл Pixel 3 е оповестена за 9 октомври. Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro би трябвало да бъдат показани на 16 октомври, а OnePlus 6T – на 17 октомври.

Информацията е неофициална и не можем да й имаме огромно доверие. Но е забавно да забележим, какъв ще бъде същинският рейтинг и по какъв начин ще бъде обяснена тази таблица.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР