В китайската социална мрежа Weibo. която се счита за аналог

...
В китайската социална мрежа Weibo. която се счита за аналог
Коментари Харесай

Изтекоха характеристиките на флагманския смартфон Sony Xperia XZ4

В китайската обществена мрежа Weibo. която се смята за аналог на Twitter, се появи скрийншот с писанието на смарт телефона Xperia XZ4. Мобилният телефон ще се продава посредством китайската и тайванската версия на Sony Mobile.

Благодарение на това приключване на информация станаха известни някои механически характерности на новия флагман. Според тази информация, смарт телефонът Sony Xperia XZ4 е оборудван с 6,5-инчов OLED екран с резолюция 3360х1440 пиксела (Quad HD+) и съответствие на страните 21:9. Поддържа се HDR формата, а дисплеят е предпазен със закаленото стъкло от най-ново потомство Gorilla Glass 5. Телефонът се базира на системата върху чипа Qualcomm Snapdragon 855 с 8x Qualcomm Kryo 485 процесорни ядра с работна периодичност 2,84 GHz и интегрирания графичен ускорител Adreno 640. Налични са 6 GB оперативна памет, 128 GB флаш-диск и слот за microSD карти с потенциал до 512 GB.

Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 4400 mAh. Смартфонът има отбрана от прахуляк и вода от клас IP68. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 9 Pie. Габаритните размери са 167 x 72 x 8,2 мм при тегло 191 грама. Ще има модели с черен, сребрист, лилав и наследник цвят на корпуса.

Официалният анонс на смарт телефона Sony Xperia XZ4 ще се състои по време на ревюто MWC 2019, което ще протече в Барселона от 25-ти до 28-ми февруари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР