В Китай няма нови случаи на коронавирус освен внесените от

...
В Китай няма нови случаи на коронавирус освен внесените от
Коментари Харесай

Втори ден без коронавирус в Китай освен внесените

В Китай няма нови случаи на ковид с изключение на импортираните от чужбина , оповестиха от Националната здравна комисия, представена от международни организации.
 Премиерът на Китай прикани да не се лъже, в случай че има нови случаи в страната
Премиерът на Китай прикани да не се лъже, в случай че има нови случаи в страната

Китайските управляващи смекчават рестриктивните мерки за придвижване в провинция Хубей

За втори следващ ден в Китай няма нови случаи на инфектирани с ковид . В провинция Хубей, където живеят 60 милиона души, няма нови случаи в сряда. Вчера провинцията отвори границите си. Общественият превоз е обновен. Блокадата над Ухан, столицата на Хубей, обаче ще остане в действие до 8 април.

Но управляващите записаха нарастване на импортираните от чужбина случаи - има 18 случая в Шанхай, 12 във Вътрешна Монголия и 11 в Гуандун.
 90% от инфектираните с ковид в Китай са оздравели
90% от инфектираните с ковид в Китай са оздравели

Смъртността от COVID-19 в страната е под 1%

Комисията разясни, че общо 67 нови случая са регистрирани за последните 24 часа спрямо 47 ден по-рано. Така общо в страната до през днешния ден има 81 285 инфектирани с ковид, а 3287 души са умряли, което е с 6 души повече умряли от ден по-рано.

Междувременно в Южна Корея са регистрирани нови 104 случая, с които се усилват до 9241. Починалите набъбнаха с петима до 131.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 416 000 доказани случая, а умрелите са повече от 18 500. Регистрирани са случаи в 196 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 472 000 случая и над 21 300 умряли в 175 страни, възстановили са се към 114 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР