В Китай местен мъж, уличен в прелюбодейство, е бил подложен

...
В Китай местен мъж, уличен в прелюбодейство, е бил подложен
Коментари Харесай

Шокиращо ВИДЕО 18+: Хванаха мъж в изневяра, подложиха го на древно наказание

В Китай локален мъж, махленски в прелюбодейство, е бил подложен на антично наказване. Тълпата прибягнала до наказване, което се практикувало по време на империите на Мин и Цин.

Инцидентът е станал в Маомин, провинция Гуандун, оповестява "Дейли Мейл ". Тълпа мъже нахлула в стаята, където мъжът се забавлявал с любовницата си. На фрагментите се вижда по какъв начин жена стои, увита в забрадка, до момента в който полуголият мъж крещи от болежка.



Провинилият се мъж бил завързан с въжета и подложен в бамбукова клетка, след което е изведен от постройката и хвърлен във водата. По-късно осъденият бил изваден от водата, като не получил съществени пострадвания, само че въпреки всичко бил подложен на лекарски обзор.

Видеозаписът със завързания мъж се е популяризирал в китайските обществени мрежи и е станал доста известен.



Полицията е разследвала случая и е задържала един от обвинените. Други участници в наказването сами са се явили в полицията на идващия ден.



Подобен способ на наказване се е практикувал от китайците през Империята Мин (1368 — 1644 н.е.) и Империя Цин (1644 — 1912 н.е.). По този метод нормално се наказвали предатели, само че в истинската версия клетката потъвала и индивидът умирал в нея.

В същото време китайското законодателство в никакъв случай не е подкрепяло сходни ограничения за „ поддържане на брачна честност “.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР