В киното филмите по биографии дават златен шанс за признание

...
В киното филмите по биографии дават златен шанс за признание
Коментари Харесай

И „Оскар” се връчва на...

В киното филмите по биографии дават златен късмет за самопризнание и са голямо предизвикателство пред актьорите и основателите на един филм. Такива филми не са лъжица за всяка уста, а не един, а три такива, за три забележителни дами, са поверени на три забележителни актриси!

Без подозрение ние, кинофеновете, би трябвало да държим под око случаващото се, тъй като шансът някоя от тях да вземе „ Оскар ”, е голям.

 

Рене Зелуегър ще изиграе Джуди Гарланд.

Трагичният завършек на огромната актриса Джуди Гарланд (майка на Лайза Минели) ще бъде тематиката на „ Джуди ”. Със сюжет, написан от Том Едж (познат ни от „ Короната ”), филмът ще се концентрира върху последната година от живота на легендата Джуди Гарланд и нейните представления в Лондон през 1968 година

Гарланд, която е известна най-много с емблематичната си роля на (1939), както и с „ Meet Me in St. Louis ” (1944) и „ Великденски церемониал ” (1948), умира на 57-годишна възраст от свръхдоза барбитурати след дълга битка със зависимостта си. Снимките евентуално ще стартират в Лондон през февруари 2018 година



 

Кейт Бланшет ще се превъплъти в облика на Люсил Бол.

Една от най-големите трагични актриси в Холивуд,, ще изиграе една от най-смешните дами в историята, Люсил Бол, в новия филм на Арън Соркин. Филмът ще споделя за брака на Люсил Бол с Деси Арнас, нейният кино сътрудник от „ Обичам Люси ” (все още не се знае кой ще изиграе ролята на Арнас). Двамата имат две деца преди развода си през 1960 година След развода Люсил купува делa на Арнас от Desilu Productions, което я прави първата жена, притежател на огромна продуцентска компания. Двете деца на Люсил и Деси са измежду продуцентите на кино лентата.



 

Дженифър Лор ънс ще изиграе Зелда Фицджералд. 

Дженифър Лорънс в последно време е на всички места, само че нямаме подозрение, че ще се оправи брилянтно и с ролята на иконата от джаз ерата. Проектът е в ръцете на Рон Хауърд, който евентуално ще бъде и режисьор на кино лентата акомодация по биографията „ Зелда ” на Нанси Милфорд. Сценарият е поверен на Ема Фрост („ Бялата кралица ”).

Във кино лентата ще бъде разказана драмата на да открие себе си като самостоятелен създател по време на брака си с Франсис Скот Фицджералд, една връзка, в която тя е и негова муза, и негов противник, както и утежняването на психологичното й здраве през 1930 г. 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР