В килията му е отишъл нотариус пред когото Алекс е

...
В килията му е отишъл нотариус пред когото Алекс е
Коментари Харесай

Безочие! Вижте Какво Реши Съда На Богатия Ром, Който Уби Две Жени В Карнобат!

В килията му е отишъл нотариус пред който Алекс е подписал документите и се е определил като татко на бебенцето. Повече от явно е, че го прави, с цел да има съображение съдът да го пусне на независимост. Защитникът му юрист Димитър Марковски - един от най-хубавите и в същото време най-скъпи адвокати в България непосредствено пледира за подписка. Според него това, че клиентът му имал Мерцедес не го правело богат човек.

Карнобатският ром Алекс Димов ще се прибере в дома си, откакто заплати 3 хил.лева гаранция. арбитър Цвета Попова от Бургаския областен съд. Според магистрата освобождението не било поради празниците, а поради неналичието на доказателства, че 18-годишният карнобатлия, чиито родители живеят в Англия може да избяга от страната и да се укрие. Определението на съда може да бъде обжалвано на въззивна инстанция на 28 декември.

Потвърди ли се мярката незабавно по-късно той ще бъде освободен от ареста. При всички положения най-късно до 29 декември Алекс, който премаза с колата си и умъртви две дами, ще се прибере вкъщи. Наблюдаващият прокурор Веселина Маджарова сподели, че ще апелира на втора инстанция само размера на паричната гаранция. Тя пледира да е 5 хил.лева, а отбраната - едвам 500 лв..
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР