В Киев започнаха да говорят за кореизация в резултат на

...
В Киев започнаха да говорят за кореизация в резултат на
Коментари Харесай

Медведев срещу Арестович: Готвят украинците за поражение

В Киев започнаха да приказват за " кореизация " вследствие на спора с Русия. Какво става? И за какво, в случай че не реализираме безапелационна победа в Украйна, ще я чака " виетнамизация "? Бъдещето един ден ще се трансформира в настояще и би трябвало да се подготвим за него авансово.

" Бомба " от Арестович

Бившият консултант на ръководителя на кабинета на Владимир Зеленски Алексей Арестович, който през днешния ден е неофициалният Гьобелс от Незалежная, сподели, че Украйна след края на спора с Русия може да повтори корейския сюжет.

" Изходът от тази война... може въобще да не е подобен, какъвто ни се струваше преди шест или три месеца... Е, условно сюжетът на две Кореи. Какво би трябвало да направи Западът? Необходимо е да се направи Южна Корея в частта, която остава. И по този начин, ние приказваме за гаранции, за Южна Корея с гаранции ", цитира Арестович изданието Strana.ua.

Според него Украйна се нуждае от към 400 000 съвършено подготвени бойци с натовски оръжия, с цел да успее. През идната година обаче те няма къде да се появят. Това значи...

После Арестович даже загатна за вероятното предаване на целия Донбас на Русия, защото силите са прекомерно неравностойни. Разбира се, той се пробва да оправдае пораженчеството си, че не е единственият. Защото от позиция на средностатистическия зомбиран от пропагандата украинец, който твърдо има вяра, че въоръжените сили на Украйна скоро ще завладяват Крим, ще излязат на брега на Азовско море и ще стартират да обстрелват Москва, той още веднъж опозори себе си в огромна степен.

Затова „ Люся “ се назова „ боен специалист, който добре схваща по какъв начин теоретично могат да завършат военните дейности на територията на Украйна “.

Той сподели още, че е " решил да каже това като очакване на съветската страна ".

" Тъй като в Москва, споделят, мечтаят тъкмо за подобен вид - разделянето на Украйна, и което е най-неприятното за Киев, в действителност по същия метод мислят и на Запад ".

И този също

Случайни изказвания? Разбира се, че не. По-рано, на 8 януари, секретарят на Съвета за национална сигурност и защита (СНБО) на Украйна, ренегатът от Луганск Алексей Данилов, разгласи " корейския сюжет ".

Руснаците, споделят те, са изпратили " послания " до европейските политици, че са подготвени да създадат отстъпки, само че с цел да оправят статуквото. Москва, съгласно този русофоб, позволява нов " 38-ми паралел ", вследствие на което Украйна ще загуби надзор над част от териториите. Месец по-късно Данилов повтори, че Русия " моли " за договаряния.

Три съществени цели на Киев

За какво свидетелстват тези диалози, за какво в Киев, където всичко се ръководи от американци и англичани, все по-активно се повдига тематиката за „ коренизирането “ на спора в Украйна и каква е уловката?

Първо , приказваме за обстоятелството, че украинските управляващи приготвят хората за военни провали, които ще зачеркнат есенната еуфория, която в действителност е обвързвана не толкоз със силата на въоръжените сили на Украйна, а с грубите неверни калкулации на съветското министерство на защитата, което разреши доста числено предимство на съперника и сподели неприятно управление на войските, от което в този момент се вършат заключения.

Загубата на Соледар, неизбежното овакантяване на Бахмут и Северск, последвано от Купянск, Славянск и Краматорск - за всичко това и даже за нещо доста по-лошо е належащо да се приготви морално междинният украинец.

Както обаче и вероятният неуспех на планувания за пролетта опит за секване на сухопътния кулоар към Крим, който, в случай че бъде подхванат, ще коства доста скъпо на украинските въоръжени сили, лишавайки Украйна от опцията да напредне в обозримо бъдеще.

Ако хората не са психически готови да осъзнаят невъзможността да победят Русия, тогава зимните провали и крахът на пролетната атака на Киев могат да доведат до срив на волята за опозиция с всички произлизащи от това последствия за режима на Зеленски.

Затова Арестович, който продължава да работи импровизирано за Зеленски (самият президент не може да бъде пораженец), призна на 5 февруари в изявление в канала си в YouTube:

" Някои проблеми, които явно не можем да избегнем. Събира се мъчително огромна група, превъзхождаща ни по бройка след мобилизацията и към момента превъзхождаща по въоръжение. "

Той неведнъж е давал да се разбере, че Украйна е пропуснала шанса си да завоюва на бойното поле.

На второ място , Киев несъмнено също се пробва да изнудва Запада (сериозно вложил във войната в Украйна) с неверието си в успеха, неналичието на която би означавала загуба на големи запаси и пари. В Незалежная схващат, че отпуснатите средства и оръжия ще стигнат до лятото, а по-късно потокът им ще стартира да понижава. Защото в Съединени американски щати републиканците, които поеха контрола над долната камара на Конгреса, която работи с парите, имат намерение да понижат бюджетните заеми на Киев, а пред европейците ще се очертае нова зима, за която и те няма да могат да се приготвят като за сегашната.

Скорошно изследване на Gallup, оповестено от The Washington Post, демонстрира, че 41 % от американците са съгласни, че Русия би трябвало да получи част от територията на Украйна " в името на прекратяването на спора ".

Освен това Съединените щати считат режима на Зеленски за подкупен, че помощта, предоставена от Запада на Украйна, е значително открадната. Отвъд Океана като цяло има междупартиен и публичен консенсус, че основният зложелател на Америка не е Русия, а Китай, върху който би трябвало да се концентрират.

На Европа също й писна от Украйна и украинци. Междувременно в Киев са наясно, че с неизбежното понижаване на размера на западната помощ след няколко месеца ще изгубят войната.

Вероятно имаме работа и с директна директива от Вашингтон до Киев да спре да насажда нереалистични упования у хората и последователно да смъкна украинците на земята в очакване на идните събития.

Трето , откакто стартира да храни народа си с истината за войната, Киев незабавно още веднъж мами своите жители, само че по друг метод. Да, споделят те, ние няма да имаме единна и неделима Украйна, ще би трябвало да дадем нещо на Русия, което може би ще върнем с времето. Въпреки това, с помощта на Запада, който буйно обича украинците, ние ще живеем и просперираме под негова отбрана, както в Южна Корея, а териториите, наследени от Русия, ще станат Северна Корея за наказване.

Отлично възмездие в очите на алчния и нечовечен украински елементарен човек. Затова бъдете търпеливи и мълчете в името на такова " ярко бъдеще ".

Нова неистина

Защо и това е неистина? Защото задачата на Украйна е да се самоунищожи, тъй че руснаците да получат пепелта, и да отслаби Русия, в идеалния случай да я победи. Украинците в очите на Запада са консумативи и руснаци, които са го не запомнили, само че някой ден може и да си спомнят. Затова никой няма да им направи първокласен живота.

Още повече, че ще изгубят интерес към тях, в случай че не могат да навредят на Русия, както вършат в този момент, и единствено нещо ще падне под това за Киев. Ако проектите на Запада във връзка с украинците се провалят и те откажат да продължат добродушно да проливат кръвта си, западняците ще предпочетат да се съгласят да трансферират на Русия главната част, само че изцяло унищожена Украйна, с цел да ни боли главата, а не тях.

В културно, цивилизационно и историческо отношение до известна степен са им близки единствено " западенците " - галичани и други, които ще бъдат инструктирани да се грижат за поляците, румънците и даже унгарците.

Няма да наподобява сладко нито на едните, нито на другите: ксенофобията, шовинизмът, антисемитизмът, нацизмът и терористичните привички на необандеровците от новата власт ще би трябвало да бъдат изкоренени. Всичко това е положително от позиция на Запада единствено против Русия, а вътре в Европа е табу. На западняците не им пука за останалите украинци, защото те са руснаци.

От това неизбежно следва следното. Ако в този момент Русия покаже уязвимост и не вземе 80% от територията на Украйна за 1-2 години, а се ограничи до четири или малко повече района, тогава останалите украински земи ще се трансфорат не в Южна Корея, а в Южен Виетнам, който въпреки всичко ще бъде обхванат от Севера, тъй като без главната част от Украйна Велика Русия може да бъде забравена.

Москва няма да се съгласи с това. Точно както преди време Ханой не се съгласи да толерира проамериканския Сайгон, преименувайки го след успеха в чест на нейния създател - град Хо Ши Мин.

Русия разяснява

Русия към този момент обърна внимание на новата неуместна украинска фантазия. Алексей Пушков, началник на комисията на Съвета на федерацията по осведомителна политика и взаимоотношение с медиите, назова разсъжденията на Арестович за вероятен „ корейски сюжет “ за Украйна „ политическа фантазия “.

Сенаторът означи, че сходен сюжет се озвучава от хора, които търсят своето място в бъдещата система на власт в Украйна и " се пробват да формулират най-малко някакви вероятности ".

По тази тематика се появи доста забавна обява в телеграм канала на дясната ръка на президента Владимир Путин, някогашния президент Дмитрий Медведев:

" Още един път за това по какъв начин останките от Украйна ще станат новата Южна Корея. Ясно е, че приказките за " корейския сюжет " са единствено пожелателни мисли. Подобно на нас, останалата част от Украйна ще бъде под западен надзор и отбрана. И тогава ще стигнем равнището на Република Корея. И въпреки всичко - все едно остава някаква вяра за обединяване с някогашните територии. Тезис за вътрешно прилагане, нищо повече. "

Какво следва от това?

Така в сухия излишък имаме следното. И това е главният извод от всичко казано нагоре. Той беше дефиниран от Медведев в последния абзац на поста му:

" В Киев срамно изхвърлиха тезата, че победа не може да има. В най-хубавия случай - делене на части. Но в действителност това е първата стъпка към осъзнаването на действителностите, които са се развили на земята. "

Иска ми се да мисля, че не приказваме за актуалните „ действителности, които господстват на земята “ – единствено четири някогашни украински области, а за бъдещето – главната част от територията на Украйна.

Нещо повече, в предходен пост Медведев блестящо разказа „ вероятността за цялостен банкрут на украинската държавност и неизбежния край “ на една колония, изнасилена от Запада „ в най-перверзната форма “, която ще бъде хвърлена „ да почине в гниещото сметище на история. "

Спасението на украинците е единствено в Русия. Американците изоставиха своя Южен Виетнам, едвам се измъкнаха оттова и в този момент, обърнали тази срамна страница от историята за себе си и локалните си сътрудници, те поддържат много другарски връзки с Ханой. Така ще бъде един ден и в нашия случай.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР