В Казабланка ще се проведе икономически форум на предприемачите от

...
В Казабланка ще се проведе икономически форум на предприемачите от
Коментари Харесай

Борисов води бизнесмени в Мароко

В Казабланка ще се организира стопански конгрес на бизнесмените от двете страни


През 2005 година Сакскобургготски бе на посещаване в Рабат


Премиерът Бойко Борисов ще направи първото си публично посещаване в Мароко на 29 и 30 ноември. Той ще бъде придружаван от бизнес делегация, излиза наяве от уеб страницата на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия. Днес изтича срокът, в който представители на наши предприятия могат да заявят прелиминарен интерес към идния двустранен конгрес на бизнесмените, който ще се организира на 30 ноември в Казабланка. Очаква се в делегацията да бъдат включени представители на български предприятия от следните сфери на стопанската система: осведомителни и информационни технологии, машини и съоръжение за селското стопанство и хранително-вкусовата индустрия, електроника и електротехника, строителство и инженерингови планове, възобновими енергийни източници и енергийна успеваемост и други

Борисов получи покана от краля на Мароко в средата на септември. Тя бе отправена от министъра на външните работи на Кралство Мароко Насер Бурита, който бе на публично посещаване в България.

По време на визитата си в Рабат министър председателят ще се срещне с министър-председателя на Мароко Саадедин Отмани, както и с шефовете на горната и долната камари на Народното събрание.

През март 2005 година Симеон Сакскобургготски бе на публично посещаване в Мароко и от този момент такова не е имало.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР