В къщата си изгоря 77-годишната Тодорка Македова от хасковския квартал

...
В къщата си изгоря 77-годишната Тодорка Македова от хасковския квартал
Коментари Харесай

Старица изгоря в къщата си, прибраха сина й

В къщата си изгоря 77-годишната Тодорка Македова от хасковския квартал " Болярово ", оповестиха от полицията.
Инцидентът станал тази заран, сигналът бил подаден в 4.45 часа от съсед, видял пожара. На място пристигнали два екипа с огнеборци, полиция и кола за спешна помощ. След потушаването на пламъците пожарникарите разкрили натрупа на пенсионерката.
Според неофициална информация произшествието било провокирано от сина на починалата - Николай. Запознати със случая допълниха, че пожарът е станал след разгулен запой от сина на Тодорка, който има психологични проблеми и постоянно лежи в психодиспансера в същия квартал. Николай бил откаран в районното, допълниха източници на " Хасковска Марица ".
През януари преди 2 година старицата беше пребита, ограбена и изнасилена в дома ѝ. За закононарушенията беше арестуван рецидивистът Димо Деянов.
Припомняме, че при сходни условия на 15 октомври изгоря и възрастно семейство в харманлийското село Славяново, а 54-годишният им наследник бе пратен в психиатрия.
След това в ивайловградското село Покрован в къщата си изгоряха двама братя, а в последния ден на с.м. в Хасково издъхна 58-годишен скитник, откакто пламна бараката му край цех " Родина ". Така за 29 дни починалите в пожари от района към този момент са шестима./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР